пребарување
Се вчитува...
   
 

Комората во четврток ќе работи до 16.00 часот

11.01.2017


Поради екстремно ниските температури, стручната служба на Лекарската комора на Македонија, на 12.1.2017 година ќе работи до 16.00 часот, наместо до 18.00 часот како секој четврток.  


акредитирани стручни активности

Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Vox Medici
 
Пријава за осигурување
на професионална одговорност
Нудиме – бараме
Анкетен прашалник
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3