пребарување
Се вчитува...
   
 

Осигурителни компании и банки

Осигурување на моторни возила и други видови осигурувања; технички... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р.... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА  повеќе информации
плаќање на 10 рати без камата
Осигурување на патнички возила, осигурување на имот, животно... АД Осигурителна Полиса - Скопје Национална групација... АД Осигурителна Полиса - Скопје Национална групација за осигурување повеќе информации
плаќање на 6 рати за премија до 10000,00 денари,...
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3