пребарување
Се вчитува...
   
 

Грижа за автомобили

Технички преглед и осигурување на моторни возила (Асуц Брокер &... АСУЦ БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ АСУЦ  БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% за плаќање во готово; плаќање на 10 рати без...
Технички преглед на возила, Авто и сите други видови осигурување;... АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст; 6 до 8 рати
Продажно сервисен салон на гуми за автомобили, полутоварни и товарни... МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
25% попуст за плаќање во готово; 20% попуст за плаќање...
Салон за продажба на гуми STOP & GO 	STOP & GO повеќе информации
6 рати со 10% попуст
продажба и одржување на гуми (пневматици), автосервиси МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
10 – 25% попуст ; 3-6 рати
Монтажа на плински уреди за автомобили ПЛИМОНТ-СКОПЈЕ ПЛИМОНТ-СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 8% за плаќање во готово; плаќање на 12 рати,...
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3