пребарување
Се вчитува...
   
 

Бутици и накит

Златен накит и накит со дијаманти SIGMA - СКОПЈЕ SIGMA - СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст на нова колекција златен накит и накит со...
Ташни, паричници, ремени, шапки и шешири, чевли, марами, накит,... ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без...
женска конфекција ОБНОВА – СКОПЈЕ ОБНОВА – СКОПЈЕ повеќе информации
3 рати без камата
Кожна конфекција и кожна галантерија за мажи и жени OXXO LEDER – Скопје OXXO LEDER – Скопје повеќе информации
12 рати без камата
машка, женска, детска и бебешка конфекција OVS Industry 	OVS   Industry повеќе информации
10% попуст
Обувки, проиводство и трговија БИАНА ШУС – КУМАНОВО БИАНА ШУС  –  КУМАНОВО повеќе информации
плаќање на 3 рати
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3