пребарување
Се вчитува...
   
 

Техника

Бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за перење... АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ повеќе информации
5% до 20% попуст
Компјутерска опрема, телевизори, аудио и видео опрема, мобилни... АНХОЧ – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА АНХОЧ  –  СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА повеќе информации
3 до 12 рати
продавница за бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за... ГРАНМАРКЕТ ГРАНМАРКЕТ повеќе информации
8 рати
акредитирани стручни активности

Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Пријава за осигурување
на професионална одговорност
Спортски секции
Поволности за лекари
Нудиме – бараме
Анкетен прашалник
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3