пребарување
Се вчитува...
   
 

Угостителство

Мексикански ресторан АМИГОС - СКОПЈЕ АМИГОС -  СКОПЈЕ повеќе информации
20% попуст
хотел ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати без камата
Ресторан ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за сметка над 1000 денари
Хотел ХОТЕЛ БИМБО ХОТЕЛ БИМБО повеќе информации
попуст од 10%; плаќање на 3 рати 
Кафе бар UP Caffe – OVS 	UP Caffe – OVS повеќе информации
20% попуст
ресторан БУКЕТ БУКЕТ повеќе информации
20% попуст
ресторан НАЦИОНАЛ НАЦИОНАЛ повеќе информации
20% попуст
угостителство - кафе бар АСТОРИА АСТОРИА повеќе информации
20% попуст
ресторан - пицерија ЏИНО ЏИНО повеќе информации
20% попуст
пицерија и билијард клуб ГРАНКЛУБ ГРАНКЛУБ повеќе информации
20% попуст
угостителство ГАЈБА БАР ГАЈБА БАР повеќе информации
20% попуст
ресторан ВОДЕНИЦА ВОДЕНИЦА повеќе информации
20% попуст
угостителство - пицерија СМОК СМОК повеќе информации
15% попуст
Рибен ресторан, апартмани и приватни соби ВИЛА МАРИЈ БЛАЖ – С. РАДОЖДА, СТРУГА ВИЛА МАРИЈ БЛАЖ – С. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
10% попуст; 3 рати за износ над 10000,00 денари
Хотел ХОТЕЛ ПРИНЦ – с. Калишта, СТРУГА ХОТЕЛ ПРИНЦ – с. Калишта, СТРУГА повеќе информации
15% попуст; плаќање на 3 рати, најмала рата 2000 денари
Ресторан РЕСТОРАН СВЕТИ ЃОРЃИЈА – СТРУГА РЕСТОРАН СВЕТИ ЃОРЃИЈА – СТРУГА повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати, најмала рата 2000 денари
Ресторан РЕСТОРАН БУРИМ – с. ШУМ, СТРУГА РЕСТОРАН БУРИМ – с. ШУМ, СТРУГА повеќе информации
15% попуст, плаќање на 3 рати со најмала рата од 3000...
Рибен ресторан РЕСТОРАН СОФРА – с. ВЕЛЕШТА, СТРУГА РЕСТОРАН СОФРА – с. ВЕЛЕШТА, СТРУГА повеќе информации
20% попуст; плаќање на 3 рати, најмала рата 2000 денари
Ресторан РЕСТОРАН АНТИКО – ОХРИД РЕСТОРАН АНТИКО – ОХРИД повеќе информации
10% попуст, плаќање на 3 рати со најмала рата од 1000...
Ресторан ТАВЕРНА ОРКАНА – с. Пештани, ОХРИД ТАВЕРНА ОРКАНА – с. Пештани, ОХРИД повеќе информации
10% попуст, плаќање на 5 рати со најмала рата од 1500...
Рибен Ресторан, Апартмани ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА 	ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
15% попуст
Ресторан, Хотелско сместување КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ,... 	КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ, КУМАНОВО повеќе информации
попуст од 20% за ресторан; попуст од 40% за хотелско...
Пансион & Ресторан ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ 	ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ повеќе информации
12% попуст, 5 рати, со најмала рата од 2000 денари
следни 40 записи
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3