пребарување
Се вчитува...
   
 
менаџмент во здравствени установи Clear View Clear View повеќе информации
попуст од 20% и плаќање на 6 рати
lounge bar Brooklyn Brooklyn повеќе информации
попуст од 15%
Villeroy & Boch, Swarovski, Rozenthal, WMF, Leonardo, Nachtmann,... Royal House Group Royal House Group повеќе информации
попуст од 15%
Италијански ресторан LaTerrazza LaTerrazza повеќе информации
попуст од 20%
Накит Swarovski Swarovski повеќе информации
попуст од 15%
училишен прибор Просветно дело - Скопје Просветно дело - Скопје повеќе информации
попуст од 15% и плаќање на 4 рати
Златен накит и накит со дијаманти SIGMA - СКОПЈЕ SIGMA - СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст на нова колекција златен накит и накит со...
Бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за перење... АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ АДВАНС МЕДИЈА – СКОПЈЕ повеќе информации
5% до 20% попуст
Осигурување на моторни возила и други видови осигурувања; технички... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р.... ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР – СКОПЈЕ/Р. МАКЕДОНИЈА  повеќе информации
плаќање на 10 рати без камата
Технички преглед и осигурување на моторни возила (Асуц Брокер &... АСУЦ БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ АСУЦ  БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% за плаќање во готово; плаќање на 10 рати без...
Туристичка агенција ТА ПЕТ – СКОПЈЕ ТА ПЕТ – СКОПЈЕ повеќе информации
5% попуст; 6 до 12 рати
Компјутерска опрема, телевизори, аудио и видео опрема, мобилни... АНХОЧ – СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА АНХОЧ  –  СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА повеќе информации
3 до 12 рати
Технички преглед на возила, Авто и сите други видови осигурување;... АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст; 6 до 8 рати
хотел ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати без камата
Мексикански ресторан АМИГОС - СКОПЈЕ АМИГОС -  СКОПЈЕ повеќе информации
20% попуст
Ташни, паричници, ремени, шапки и шешири, чевли, марами, накит,... ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без...
Производи за убавина, слабеење, готвење, дормео душеци ТОП ШОП – СКОПЈЕ ТОП ШОП – СКОПЈЕ повеќе информации
3 до 6 рати (до 6000 ден. – 3 рати; 6 до 12000 ден, -...
Продажно сервисен салон на гуми за автомобили, полутоварни и товарни... МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ МОТО МОБИЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
25% попуст за плаќање во готово; 20% попуст за плаќање...
Изработка и продажба на уметнички дела, накит од Руски (Балтички)... ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА  повеќе информации
5 до 10% попуст за плаќање во готово и плаќање на 6...
Ресторан ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за сметка над 1000 денари
Хотел ХОТЕЛ БИМБО ХОТЕЛ БИМБО повеќе информации
попуст од 10%; плаќање на 3 рати 
женска конфекција ОБНОВА – СКОПЈЕ ОБНОВА – СКОПЈЕ повеќе информации
3 рати без камата
Туристичка агенција, авионски билети, автобуски превоз ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА АТЛАНТИС – СТРУМИЦА 	ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА АТЛАНТИС – СТРУМИЦА повеќе информации
2 до 10% за плаќање во готово; плаќање на рати со...
Кожна конфекција и кожна галантерија за мажи и жени OXXO LEDER – Скопје OXXO LEDER – Скопје повеќе информации
12 рати без камата
Мебел МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА повеќе информации
одложено плаќање од 4 до 12 рати
Салон за продажба на гуми STOP & GO 	STOP & GO повеќе информации
6 рати со 10% попуст
школа за странски јазици ФЕНИКС ЕДУКАЦИЈА ФЕНИКС ЕДУКАЦИЈА повеќе информации
20%; 5 рати за возрасни 8 рати за деца
ресторан НАЦИОНАЛ НАЦИОНАЛ повеќе информации
20% попуст
угостителство - кафе бар АСТОРИА АСТОРИА повеќе информации
20% попуст
угостителство ГАЈБА БАР ГАЈБА БАР повеќе информации
20% попуст
ресторан ВОДЕНИЦА ВОДЕНИЦА повеќе информации
20% попуст
пицерија и билијард клуб ГРАНКЛУБ ГРАНКЛУБ повеќе информации
20% попуст
угостителство - пицерија СМОК СМОК повеќе информации
15% попуст
продавница за бела техника (шпорети, фрижидери, телевизори, машини за... ГРАНМАРКЕТ ГРАНМАРКЕТ повеќе информации
8 рати
следни 40 записи

акредитирани стручни активности

Акредитирани испитувачи во комисии за полагање стручен испит
Акредитирани здравствени установи за стручен испит
Vox Medici
 
Меѓународни конгреси, симпозиуми, работилници...
Пријава за осигурување
на професионална одговорност
Нудиме – бараме
Анкетен прашалник
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник - петок од 08 до 16 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3