пребарување
Се вчитува...
   
 
15. Конгрес на Друштвото на лекарите на Црна Гора со меѓународно учество 03.11.2015 Во периодот од 21-25.10.2015 год. се одржа 15от конгрес на друштвото на лекари на Црна Гора со меѓународно учество во организација на Друштвото на лекарите на Црна Гора и Лекарската комора на Црна Гора
118ти Ден на германските доктори (12-15.05.2015) 20.05.2015 Секоја година, во мај, се одржува тридневен состанок на германските доктори по медицина на кој се разгледуваат и дискутираат прашања од широк здравствен интерес од областа на медицината, здравствената нега, администрација и политика
ZEVA 2014, Братислава, Словачка 08.10.2014 21от симпозиум на докторските комори од земјите на Средна и Источна Европа оваа година се одржа во Братислава, Р. Словачка, во периодот од 26 до 27.09.2014 година
117-ти ДЕН НА ГЕРМАНСКИТЕ ДОКТОРИ (27 30.05.2014) 02.06.2014 Секоја година во последната недела на месец мај се одржува тридневен состанок на германските доктори по медицина.На состанокот се разгледуваат и дискутираат прашања од широк здравствен интерес од областа на медицината,здравствената нега,администрација и политика.На состанокот,покрај претставнци на лекари од сите сојузни држави на Германија, учествуваат и претставнци на докторски организации од повеќето земји на светот (Европска унија,Америка,Русија,Јапонија,Балкански полуостров..) како поканети гости на германската докторска асосцијација
Основачко собрание на лекарската комора на Република Косово 15.11.2013 Основачкото, конститутивно, Собрание на лекарската комора на Република Косово (ЛКК) се одржа на 10 ноември, 2013 година во хотелот "Swiss Diamond", во Приштина
 
Лекарска комора на Македонија
“Партизански одреди” број 3, 1000 Скопје, Македонија
работно време:
понеделник, вторник, среда и петок од 08 до 16 ч.
четврток од 08 до 18 ч.
тел. 02/3239060
тел. 02/3225592
жиро сметка: 200000011464034
факс. 02/3124066
developed by Медиум 3